Navigatie

GPS Tracking Software en Hardware online

Software

We bieden een compleet pakket aan die in de meeste gevallen met uw huidige trackers werken. Dit pakket betreft een open source variant waardoor we dit tegen een lage prijs kunnen aanbieden. Onze servers hebben een beveiligde en versleutelde SSL-verbinding waardoor uw data vertrouwelijk blijft. Ook staat de software op een Nederlandse server (Amsterdam).

Er zijn gratis programma's die u bij uw voornamelijk Chinese trackers krijgt. Helaas zijn deze maar beperkt tot 1 apparaat per account en is de verbinding niet beveiligd. Ook stoppen deze aanbieders er plots mee waardoor uw apparaat niet meer via internet benaderbaar is. Heeft u een tracker die niet meer via internet bereikbaar is. Dan kunnen we deze in de meeste gevallen weer koppelen met ons systeem.

Bij ons ondersteunen we tot een onbeperkt aantal trackers per account. U kunt met hetzelfde account op meerdere locatie tegelijk inloggen. Mogelijkheid om groepen te maken, Geofence, Snelheidslimiet Totaal, KM-weergave etc.

U kunt gratis een demo proberen op https://www.trackingme.nl

Email: demo Wachtwoord: demo

Na het inloggen kunt u op het + teken klikken bij apparaten. Voer hier een willekeurige naam in en het unieke ID nummer van uw tracker. Het serveradres is 95.85.12.89 het poortnummer is afhankelijk van u protocol. Klik hier voor de volledige lijst. LET OP. Uw locatie is ook voor andere personen zichtbaar bij het demo-account.

Indien u gebruikt maakt van de cliënt app dan kunt u zelf een unieke code genereren. Klik op deze link en vroeg het 4 cijferige getal in bij toestel identificatie tevens is dit het nummer wat u bij ID invult bij apparaten op de webpagina. Het server adres is http://www.trackingme.nl:5055

Apple Cliënt app

https://itunes.apple.com/us/app/traccar-client/id843156974

Android Cliënt app

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.traccar.client

Komt u er niet uit neem dan gerust contact met ons op.

Hardware

Er zijn diverse soorten GPS trackers. Voor uw auto, motor, boot, cargo etc. Maar ook voor huisdieren of kinderen. Met en zonder accu. Connectie met internet of via sms. Maar alle GPS trackers bevatten een simkaart kom communicatie mogelijk te maken. Deze zit bij de levering niet inbegrepen. Om controle op uw wagenpark te houden is een verbinding via GPRS een must. U kunt realtime bekijken waar uw voertuigen zich bevinden. Wilt u zo nu en dan pijlen waar uw gps tracker zich bevind gebruik dan de sms optie. Dit zal vele malen goedkoper zijn. U stuurt een sms code naar het nummer van de GPS tracker en binnen enkele seconden krijgt u een link van Google maps met de locatie waar deze zich bevind.

Ook is het mogelijk om de mobiele telefoon te gebruiken voor track en trace. De aanschaf en onderhoud is zeer laag omdat de telefoon reeds in bezit is de in de meeste gevallen al over internet beschikt. Mocht de chauffeur de telefoon bij een klant vergeten. Dan is deze ook gemakkelijk te achterhalen.

 • Trackingme.nl account met 1 apparaat
  Trackingme.nl account met 1 apparaat
  € 7,50
 • Trackingme.nl extra GPS tracker
  Trackingme.nl extra GPS tracker
  € 5,00
 • GPS tracking module auto boot truck motor scooter
  GPS tracking module auto boot truck motor scooter
  € 35,00
© 2014 - 2019 Electronixs.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel