GPS tracking module incl. 1 jaar internet

Artikelnummer: 2023
Vorige Artikel 8 van 8
€ 99,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

GPS tracker voor uw auto, vrachtwagen, motor, boot, (water)scooter. Deze tracker kan op elke gelijkspanningsbron worden aangesloten met een spanning tussen de 9V DC en 60V DC. Tevens is de module spatwater dicht. Er zit geen accu in de module. De module is te gebruiken zowel via SMS als GPRS.

Plug en Play inclusief internet voor 1 jaar. Alles is al ingesteld het enige wat u hoeft te doen is de + en - aan te sluiten. Het oranje/gele draad kan eventueel over het contact worden aangesloten. U kunt dan per e-mail een melding ontvangen als het contact is ingeschakeld.

- Direct plug en play (geen instellingen nodig)
- Elke 2 min een update van de locatie
- De tracker bevat geen accu. Deze kunnen gevaarlijk zijn in ze zomer door hoge temperaturen.
- 1 Jaar internet inclusief (daarna 60,- per jaar)
- De tracker is benaderbaar 
- Geofence melding op de website of e-mail
- Bewegingsmelding via de website e-mail
- Contact aan / uit melding via website of e-mail
- Nederlandse hosting met SSL beveiligde verbinding.

Netwerk veranderingen

Deze tracker werkt op het 2G netwerk. Zowel het 2G als het 3G netwerk zullen in de toekomst stoppen. KPN heeft zeker aangegeven tot 2025 2G aan te bieden. De provider van de simkaart die we aanbieden zal is flexible en zal de provider kiezen met het beste signaal. Op die manier kan er zo lang mogelijk gebruik van gemaakt kunnen worden.

Voordeel van 2G is dat het bereik vele malen groter is. Echter heeft het ook een nadeel dat het traag is om data te versturen. Een GPS tracker verstuurd slecht kleine datapakketen waardoor dit netwerk er erg geschikt voor is. Daarom gaat KPN en Vodofone 2G ondersteunen en 3G uitschakelen.

Dit type GPS trackers zijn NIET geschikt voor kilometer registratie. Alleen als de GPS tracker op de OBD van de auto aangesloten kan worden krijgt u een juiste kilometer registratie..

© 2014 - 2023 Electronixs.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel