Draadloze Barcodescanner KE-5000W CCD

Artikelnummer: 1088
Artikel 5 van 12
€ 60,00 (inclusief btw)
Voorraad 25 stuks

Met deze draadloze barcode scanners kunt u overal scannen zonder beperking van een draad. De communicatie gaat met behulp van een dongle die meegeleverd wordt. U kunt de scanner opladen met de  meeleverde USB kabel doormiddel van de PC of een universele USB lader (niet meegeleverd)

Scant de meest gangbare 1D streepjes code waaronder EAN UPC CODE 11 , 39, 128, Interleave 2 of 5 enz. Omdat dit een CCD (imager) scanner is kan deze scanner ook vanaf een beeldscherm of smartphone scannen, Ook zeer bolle, glimmende, kleine barcodes zijn gemakkelijker te scannen met een CCD scanner.

De werktijd op een accu is ongeveer 6 a 7 uur. Deze kan opgeladen worden met de meegeleverde USB-kabel. U kunt dan de scanner opladen aan een PC of universele USB-lader.

Ook deze scanner is zeer gemakkelijk aan te sluiten. Dongle in een vrije USB-poort steken en zodra de scanner ingeschakeld wordt kan er gescand worden.

Maar en zijn ook zeer complexe instellingen mogelijk. Zo zijn alle ASCII-tekens Suffix en Prefix instelbaar met evt. de functie Enter, TAB of Linefeed. Indien u op de hoogte bent welke instelling uw software pakket nodig heeft dan kunnen wij deze codes alvast voor u instellen.

Draadloos 2.4 Ghz bereik 40 - 50 meter tot onbeperkt met memory functie
CCD Imager voor scanner vanaf een beeldscherm
300 scan/sec
Geleverd inclusief dongle en laadkabel.

© 2014 - 2024 Electronixs.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel